Osmani – Episodi 270
Osmani – Episodi 270

22:00 12/07/2022

vSi po shkon marrëdhenia mes dy vëllezërve?

Osmani jep miratimin e tij per martesën e Xherkutajit dhe Ajgylit…

Veziri Alemshah niset me misionin për të prishur planet e Osmanit.


Të ngjashme