Osmani – Episodi 275
Osmani – Episodi 275

22:00 25/07/2022

Gejhatu arrin të rrethojë Osmanin me ushtarët e paktë të tij.

Turguti ka gjetur mënyrën e duhur për të detyruar vezirin Alemshah që të lirojë ushtarët e mbajtur peng.

A do të arrijë Osmani të shpëtojë gratë e fisit dhe të shohë me syte e tij djalin e dytë që i ka dhuruar Bala?


Të ngjashme