Osmani – Episodi 281

Osmani – Episodi 281

22:00 12/09/2022

Mjeku i kampit konfirmon që Maria është helmuar nga dikush.

Ajgyl gjen shishen e helmit në dhomën e Ajshes.

Turguti fajëson Gyndyzin dhe bashkëshorten e tij për vdekjen e gruas së vet.

Të ngjashme