Osmani – Episodi 317

Osmani – Episodi 317

22:00 25/01/2023

Tashmë Osmani mbledh rreth vetes të gjithë miqtë dhe armiqtë.

A do të mund të zbulohen njerëzit e Osmanit, të infiltruar në kala?

Më në fund del në pah e vërteta që Barkin bej është vrasës për pushtet.  Të ngjashme