Osmani – Episodi 336


Osmani – Episodi 336

22:00 13/03/2023

Komandant Olof kërkon ndihmen e një aletati të krishterë.

Vazhdojnë sulmet në karvanet që udhëtojnë në tokat e Osmanit.

Ndërkohë Osmani denon çdo hajdut dhe vrasës.

Ajshe është kunder lidhjes së djalit të saj me Alçiçek.

Kundershtarët e Osmanit i bashkon më shumë hakmarrja ndaj tij…Të ngjashme