Osmani – Episodi 363

Osmani – Episodi 363

22:00 16/05/2023

Çfarë do të ndodhë me Osmanin pas lirimit të Bales dhe shehit Edebal?

Si po shkon aleanca e sulltaneshë Ismihanit dhe vikingeve?

Zonja Malhun dhe 2 djemtë e Osmanit janë të maskuar brenda në Sogut.

Çfarë do të kërkojë nëna sulltaneshë nga djali i saj sulltan?

Të ngjashme