Osmani – Episodi 364

Osmani – Episodi 364

22:00 17/05/2023

Çfarë do të ndodhë me Osmanin dhe Balen të burgosur?

A do të munden njerëzit e Osmanit ta shpëtojnë atë?

Edhe gratë e zonjës Malhun kanë një plan shpëtimi…

Të ngjashme