Osmani – Episodi 39Osmani – Episodi 39

22:00 23/06/2020

Çfarë do të vendoset në mbledhjen e bejlerëve kundër mongolëve?

Osmani i kërkon bekimin Selxhanit për tu nisur për një mision.

Për çfarë rebelohet Samsa dhe çfarë do të ndodhë me njeriun më të besuar të Osmanit?Të ngjashme