Osmani – Episodi 62


Osmani – Episodi 62

22:00 07/09/2020

Osmani tashmë ka në rradhët e tij një ushtar të devotshem turk, i cili ka zgjedhur anën e duhur tashmë.

Çfarë po ndodh me princeshën e zënë peng?

Familja e Dyndar beut sulmohet gjatë rrugës.

Bala e pikëlluar arratiset nga kampi dhe vajton dashurinë e saj të humbur.
Të ngjashme