Osmani – Episodi 8

Osmani – Episodi 8

22:00 24/03/2020

Osmani arrin të vijë shëndoshë e mirë në kamp.

Çfarê do tê propozojë ai para bejlereve?

Cila është domethënia e shkrimit të shenjtë dhe e shpatës brenda në senduk?

Si po shkon marrëdhënia mes Aishes dhe Osmanit?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi