Pasion dhe pushtet – Episodi 136
Pasion dhe pushtet – Episodi 136

23:00 09/03/2022

Gabriela arrin të demaskojë falë një regjistrimi Frankon gjatë një mbledhje bordi.

A do të mundet Eladio pas kësaj të rimarrë kompaninë e tij?

Erik po torturohet në burg.

Po Franko a do të mundet t’i shpëtojë drejtesisë?

Çfarë do të ndodhë me dashurinë e Davidit dhe Rehinës?

Të ngjashme