Pasion dhe pushtet – Episodi 29


Pasion dhe pushtet – Episodi 29

23:00 07/10/2021

Gjatë një debate me Eladion, Hulia rrezohet nga shkallat dhe bie pa ndjenja.

Si do ta presë David këtë gjë? Kë do të fajësojë ai?

A do të mund të shpëtojë Hulia?

Çfarë do të dëgjojë David në një bisedë të Eladios?


Të ngjashme