Pasion dhe pushtet – Episodi 4


Pasion dhe pushtet – Episodi 4

13:30 08/09/2021

David del mga spitali dhe përgënjeshtron babain e tij në një shkrim në rrjetet sociale.

Si do ta presë Eladio këtë goditje nga ai?

Çfarë vendimi do të marrë për djalin e tij pas kësaj?

Me çfarë po vazhdon ta kërcënojë ai Hulian?

Arturo ndërkohë vazhdon ta dojë atë si ditën e parë…Të ngjashme