Pasion dhe pushtet – Episodi 97


Pasion dhe pushtet – Episodi 97

23:00 13/01/2022

Daniela vazhdon me planet e saj për të bërë për vete Davidin.

Rehina nga ana tjetër vendos t’i japë një mundësi Horhes.

Si do të jetë përballja e rradhës mes Erik dhe Konsuelo?

Eladio ka një lajm shumë të keq për Hulian dhe Gabrielën.
Të ngjashme