Pendimi – Episodi 104


Pendimi – Episodi 104

17:00 20/01/2023

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Alp dhe Meltem?

Fulia mëson që do të bëhet nënë.

Kush do të jetë personi i parë që do të mësojë këtë lajm?

A do të munden Zejnep dhe Sinan të rregullojnë marrëdhënien e tyre?

Të ngjashme