Pendimi – Episodi 111

Pendimi – Episodi 111

17:00 28/01/2023

Ahmet del nga burgu. Zejnep mëson që do të bëhët nënë.

Arzu nga ana tjetër shkon të kërkojë faljen e saj për të gjithë të keqën e shkaktuar.

Arzu lind në krahët e Zejnepit.

Çfarë do të ndodhë me të dhe foshnjen e saj?Të ngjashme