Pendimi – Episodi 60

Pendimi – Episodi 60

17:00 21/11/2022

Sinan mbaron misionin e tij sekret dhe kthehet në fermë. Si do të jetë takimi i tij me Zejnepin?

Arzu përmendet dhe akuzon Zejnepin për plagosjen e saj.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit pas kësaj deklarate?

Të ngjashme