Pendimi – Episodi 61

Pendimi – Episodi 61

17:00 22/11/2022

Çfarë do të ndodhë me Zejnepin në burg?

A do të mund të bëjë Sinan marrëveshje me Arzunë në mënyrë që të shpëtojë Zejnepin?

 Çfarë po ndodh mes Alp dhe Meltem?

Të ngjashme