Për familjen time – Episodi 43

Për familjen time – Episodi 43

17:00 21/03/2023

Omer mëson nga Akif në mënyrën më të keqe që Suzan është nëna e saj.

Si do ta përjetojë ai këtë tronditje të madhe?

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Kadir dhe Omer?

Të ngjashme