Për familjen time – Episodi 44

Për familjen time – Episodi 44

17:00 22/03/2023

A do ta mbledhë dot veten Omeri dhe si do të jetë përballja e tij me Harikan?

Doruk bëhet xheloz për Asijen.

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Suzan dhe Omer?

Të ngjashme