Për familjen time – Episodi 90

Për familjen time – Episodi 90

17:00 23/05/2023

Nebahat  dhe Suzan vejnë në zbatim planin që kanë kundër Akifit.

Doruk fillon punë si pjata-larës. Melisa kërkon të ndahet nga Kadir.

A është Xhemile përsëri shkak i debatit të tyre?

Të ngjashme