Premtimi – Episodi 109
Premtimi – Episodi 109

14:30 24/06/2022

Pas një debati të fortë me Rejhanin , Emir peson një aksident.

Kemal ndërkohë i tregon me fakte Rejhanit se gjithçka ka qënë një kurth për Emirin dhe se ai nuk e ka tradhëtuar kurrë atë.

Si është gjëndja e Emirit?

Xhavidan në gjendje të mjeruar betohet për hakmarrje.Të ngjashme