Premtimi – Episodi 137
Premtimi – Episodi 137

14:30 03/08/2022

Xhemre dhe Xhavidan do të vazhdojnë planet e tyre djallëzore.

Hikmet akuzohet pa të drejtë për tentative ndaj gruas së tij.

A do ta besojë Emir pafajësinë e tij?

Çfarë provash ka mbledhur policia?


Të ngjashme