Premtimi – Episodi 227


Premtimi – Episodi 227

14:30 30/11/2022

Rejhan dhe Emir shijojnë natën e parë të marteses.

Më të lumtur se kurrë ata do të kthehen në vilë. Si do t’i presë Xhavidan ata?

Si po shkon marrëdhënia e Narin dhe Kemal?

Po me Xhemrenë çfarë po ndodh?

Të ngjashme