Premtimi – Episodi 266


Premtimi – Episodi 266

14:30 24/01/2023

Xhavidan dhe Gylsym vazhdojnë planin e tyre për të shkatërruar lidhjen e Rejhanit dhe Emirit.

Narin do të marrë njjë lajm të bukur nga Kemal.

A do të funksionojë plani i Ojës për të rregulluar marrëdhënien e Kemalit dhe Narinit?

Të ngjashme