Premtimi – Episodi 269

Premtimi – Episodi 269

14:30 27/01/2023

A do ta ndalojë dot Kemal Narinin kur të mësojë se ajo do të largohet për në Berlin?

Pavarësisht përpjekjeve të Gylsymit dhe Xhavidanit për të krijuar keqkuptime mes Emirit dhe Rejhanint, ata të dy arrijnë gjithmonë të gjejnë mirëkuptim mes tyre.Të ngjashme