Premtimi – Episodi 271

Premtimi – Episodi 271

14:30 31/01/2023

Falë Xhavidanit, Rejhan dhe Emir debatojnë për shkak të Gylsymit.

Narin me lot në sy largohet nga shtëpia. Si do ta presë Kemal largimin e saj?

A do të munden Emir dhe Rejhan të falin njëri-tjetrin pavarësisht debateve të tyre?Të ngjashme