Premtimi – Episodi 303

Premtimi – Episodi 303

14:30 16/03/2023

Narin i tregon Ojas dhe Kemalit se kush është Erhan në të vërtetë.

Si do ta presë Oja mashtrimin e madh që ai i ka bërë?

Rejhan zbulon foshnjen që Gylsym ka sjellë në vilë.

Narin me lot në sy largohet nga shtëpia.Të ngjashme