Premtimi – Episodi 305

Premtimi – Episodi 305

14:30 20/03/2023

Suna ka një surprizë të bukur për gjithë familjen e saj.

Rejhan dhe Emir vazhdojnë të kujdesen gjithë dashuri për beben e vogël.

Si do të jetë përballja mes Oja dhe Narin?

Çfarë plani po thur Erhan?

Të ngjashme