Premtimi – Episodi 310

Premtimi – Episodi 310

14:30 27/03/2023

Emir dhe Rejhan po jetojnë ditet e tyre më të lumtura.

Xhavidan ndërkohë përgatittet të prishë atë lumturi duke helmuar çajin e Rejhanit.

A do ta pijë dot ajo atë?

Si po shkon tashmë marrëdhënia e Kemal dhe Narin?

Të ngjashme