Premtimi – Episodi 74
Premtimi – Episodi 74

14:30 06/05/2022

Emir arrin të lumturojë Rejhanin duke I kthyer asaj Zejnepin në shtëpi.

A do të mundet Xhemre të shpëtojë nga vendi ku ka ngecur e bllokuar?

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Lejles dhe babait të saj?

Të ngjashme