Premtimi – Episodi 89
Premtimi – Episodi 89

14:30 27/05/2022

Si është gjëndja shëndetësore e Xhemresë? 

Emir kërkon nga Rejhan që të fillojnë gjithçka nga fillimi dhe tashmë të dy të kenë besim te njëri-tjetri.

Por a do të mundet Rejhan të harrojë gjithçka?

Të ngjashme