QYTETI I HUMBUR – EPISODI 12

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 12

15:30 17/05/2019

Irfan lumturon të gjithë familjen duke ju sjellë dhurata.

Zejnep shkon të flasë me Merjemin. A do të mundet ta pranojë kjo e fundit Zejnepin si nusen e djalit të saj?

Për ku janë nisur Kadir dhe Zehra?

Irfan shkon të fëstojë me Ajselin. Por si do të shkojë darka mes tyre?

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT