QYTETI I HUMBUR – EPISODI 27

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 27

15:30 04/06/2019

Kadir takohet me Zehren dhe kerkon të dijë nga ajo arsyen e refuzimit për martesë.

Si do t’i shkojë Ismailit intervista për punë?

Gruaja e Et’hem vjen në shtëpinë e Ajselit. Çfarë do të kërkojë ajo?

Kadir kërkon që të rregullojë marrëdhënien e tij me Zehren.

Seher merr një surprizë të bukur nga Daniel.

Çfarë po ndodh mes Kadir dhe Ajsel?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo