QYTETI I HUMBUR – EPISODI 42

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 42

15:30 24/06/2019

Çfarë do të kërkojë Et’hem nga Sadik dhe shoku i tij?

Merjem merr lajmin e bukur që do të bëhet gjyshe.

A do të mundet Ajsel të dëshmojë në gjyq kunder Et’hem?

Si po shkon marrëdhënia mes Zehres dhe Kadir?

Ajsel ndodhet në rrezik...

 
Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI