QYTETI I HUMBUR – EPISODI 51
QYTETI I HUMBUR – EPISODI 51

15:30 05/07/2019

Për çfarë do të flasin Seher dhe Kadir?

Irfan ka përgatitur një surprizë për Kadir dhe Zehra. Për çfarë bëhet fjalë?

Irfan tashmë ka një adhuruese të fshehtë. Kush është ajo?

Në ditën e dasmës Zehra i thotë Kadirit se e di që ai dashuron Ajselin. Cili do të jetë reagimi i tij?

A do të mund të realizohet dasma?

Të ngjashme