QYTETI I HUMBUR – EPISODI 9 – TV KLAN

QYTETI I HUMBUR – EPISODI 9

Serial: 15.05.2019

Kush do ja mbushë mëndjen Merjemit që të lejojë Ismailin të futet në sallën e operacionit për transplantin.

Trajneri lejon Irfanin të luajë në ndeshje.

Një debat i fortë ndodh mes Et’hem dhe Ajsel. Cila është arsyeja?

Si do të shkojë operacioni i Ismailit?

Kategori
Qyteti i humbur
0 Komente

Përgjigju

*

*