Rregullat e lojës – Episodi 104


Rregullat e lojës – Episodi 104

15:30 21/09/2020

Romero dhe Toia shpërngulen në shtëpinë e tyre të re.

Bashkëshortja e Sezar vazhdon të shfaqet në shtëpinë e Domingasit.

Cili do të jetë plani i rradhës i Gibson?

A do të mundet Romero të marrë pjesë në planin djallëzor të tij?Të ngjashme