Rregullat e lojës – Episodi 105


Rregullat e lojës – Episodi 105

15:30 22/09/2020

Romero arrin të shpëtojë jetën e doktorit dhe vajzës së tij duke u shndërruar përsëri në një hero në sytë e njerëzve.

Zhoze Maria kërkon ndihmen e Bebinjës duke e lënë atë që të kujdeset për vajzen e tij.

Çfarë do të kërkojë Gibson nga Romero dhe Atena?Të ngjashme