Rregullat e lojës – Episodi 107


Rregullat e lojës – Episodi 107

15:30 24/09/2020

Beliza  takohet me motren e Zhulianos që në të vërtetë është dhe kushërira e saj.

Romero braktis përsëri Atenen në ditën e përvjetorit të tyre.

Kjo e fundit betohet për hakmarrje ndaj tij.

Zhoze Maria ndryshon pamje dhe identitet për të nisur tashmë një jetë të re.

Toia dhe Romero organizojnë një festë në shtëpinë e tyre të re. A do të rrijë dot duarkryq Atena?Të ngjashme