Rregullat e lojës – Episodi 123


Rregullat e lojës – Episodi 123

15:30 13/10/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Atenes dhe Romeros?

A do të mundet ky i fundit t’i rrëfejë ndonjë gjë mbi fraksionin Dantes?

Si po i ecen Domingasit biznesi i ri që ka hapur?

Beliza e lumtur ndahet nga familja dhe pret Zhulianon në aeroport për të nisur një jetë të re sëbashku.

Por a do të mundet ai të lërë pas gjithçka?

Të ngjashme