Rregullat e lojës – Episodi 127Rregullat e lojës – Episodi 127

15:30 17/10/2020

Zhoze Maria po bën planin e arratisjes së vajzës së tij. A do të mundet ai të shpëtojë bijen e tij?

Zhuliano dhe Toia po shijojnë muajin e tyre të mjaltit.

Ndërkohë Romero po i ndjek ata hap pas hapi. Cili është qëllimi i tij i vërtetë?

Të ngjashme