Rregullat e lojës – Episodi 69


Rregullat e lojës – Episodi 69

15:30 11/08/2020

Romero tashmë është midis dy zjarreve, Atena nga njëra anë dhe Toia nga ana tjetër.

Për çfarë do të bisedojë Lara me Orlandon.

Ky i fundit kërcënon Atenen duke i kërkuar asaj koken e Romeros.
Të ngjashme