“Libri me i mire qe kam lexuar…”/ Sugjerime per pushimet e veres.

Në këtë pjesë të parë do të flasim për librat. Libri është padiskutim miku më i mirë i cili mund të na shoqërojë kudo e të na heqë sadopak lodhjet e ditës. Nëse lexojmë në ditë qoftë dhe disa rreshta, do të shplodheshim e do të merrnim atë relaksin që na mungon gjatë ditës. Gjithsecili nga ne e ka një libër të tij të preferuar e po ashtu dhe të ftuarit tanë që do të na tregojnë së cili është libri I tyre I preferuar dhe sugjerimet që ata kanë për lexuesit. Pse jo, titiuj që nuk duhet të mungojnë edhe në valixhen e pushimeve verore…

3 pije freskuese per ditet e nxehta te veres.

Jemi ne sezonin e verës dhe padyshim mënyra më e mirë për ta shijuar dhe për t`u freskuar janë pijet. Në këtë pjesë te tretë ne kemi tre sugjerime pijesh ku dy prej tyre jane coctaile dhe nje pije freskuese analkoolike. Këto segjerime vijne nga baristi Mario Butsi.

Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” – Diplome Evropiane e vlefshme ne BE.

Provimet mbaruan dhe të gjithë maturantët janë tashmë të fokusuar tek universiteti. Ccfarë të zgjedhin ata në të ardhmen, cila do të jetë dega e tyre e studimit që më vonë do të përcaktojë dhe profesionin e tyre. Ne datat 29 Korrik – 03 Gusht 2021 maturantet do te kene mundesine e perzgjedhjes se Universitetit ne Portalin a-Albania, dhe se cila do të jetë alternativa më e mirë ku ata të ndjekin studimet.