SARASVATICANDRA – EPISODI 442


SARASVATICANDRA – EPISODI 442

19:30 30/03/2017

Jash dhe Dani blenë lodra për foshnjën e Kumudit.

Kumud pengohet dhe bie nga shkallët. Çfarë do të ndodhë me të?

Doktori këshillon një abort, pasi mund të ketë komplikacione përgjatë shtatëzanisë.

Kumud nuk është dakord me vendimin. Çfarë do të vendos ajo për foshnjën e saj?

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi