Sekrete familjare – Episodi 25


Sekrete familjare – Episodi 25

21:00 22/01/2023

Ndërkohë që Jektai përpiqet të mbrojë djalin e tij, ai kupton që rrethi i tyre sa vjen dhe ngushtohet.

Çfarë provash do të gjejë policia në shtëpinë e tyre?

Në çastin më të vështirë dhe për ironi të fatit, Metin dekorohet për ndershmërinë e tij në polici.

Xhejlin dhe Ilgaz arrijnë të gjejnë prova të reja…

Të ngjashme