Sekrete familjare – Episodi 54


Sekrete familjare – Episodi 54

23:00 12/03/2023

Çfarë do të kërkojë Ilgaz nga Xhejlin?

Ilgaz do të dekorohet me çmim dhe rifillon punën e tij si prokuror.

Çfarë do të kërkojë kësaj here Merdan nga Seda?

Pasi kujton gjithçka, Xhejlin krah Ilgazit shkon të japë dëshminë e saj. Të ngjashme