Sekrete familjare – Episodi 55


Sekrete familjare – Episodi 55

21:00 18/03/2023

Një piste e re dhe e rëndësishme do të gjendet në vendin ku u vra Engin.

Nga ana tjetër një seri marrjesh në pyetje do të ndodhë në zyren e prokurorit Pars për zbardhjen e ngjarjes.

Gyl do të marrë një letër nga Zafer.

Çfarë të fshehte do të mësojë Jekta mbi gruan e tij?Të ngjashme