Sekrete familjare – Episodi 63

Sekrete familjare – Episodi 63

23:00 26/03/2023

Cili është plani i fshehtë i Pars, Ilgaz dhe Xhejlin?

Jekta nga ana tjetër mbledh të gjithë avokatet e tij për të bërë të pamundurën për të burgosur Xhejlinin.

A do të munden Metin dhe Eren të gjejnë tradhëtarin mes tyre?

Të ngjashme