Shtëpia ime, fati im – Episodi 114
Shtëpia ime, fati im – Episodi 114

19:30 11/06/2021

Benal braktis foshnjën e saj dhe ia lë si amanet Zejnepit që të kujdeset për të.

Si do ta presë Mehdi lajmin që Benal është larguar përgjithmonë?

Çfarë do të ndodhë tashmë me Myzhganin e vogël?

A do t’ia japë Zejnep amanetin e saj Mehdiut?

Të ngjashme